[ 0111Music5.COM ]: تالار گفتمان

0111Music4.Com :: نمايش موضوعات - موضوع خیلی مهم درباره پارکور

موضوع خیلی مهم درباره پارکور

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

0111Music4.Com صفحه اول انجمن -> متفرقه

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

wwwhqhousewww
کاربر جدید
کاربر جدید

وضعيت: آفلاين
30 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 95
امتياز: 550
تشکر کرده: 28
تشکر شده 27 بار در 13 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 9 مرداد ماه ، 1389 12:44:08    موضوع مطلب: موضوع خیلی مهم درباره پارکور پاسخ همراه با اعلان

این مطلب از طرف یکی از دوستانم هست که چند وقت پیش برایش اتفاق افتاده مایل بود همه بدونن

پارکور یک ورزش بزرگ و پر طرفداره و توی دنیا به سرعت داره پیشرفت میکنه طرفدارا و علاقه مندان این ورزش تو همه جای دنیا هستند و کشور عزیزمان هم از این قاعده مستثنی نیست و روز به روز ورزش پارکور تو ایران علاقه مندای زیادی رو پیدا میکنه که اکثرشون رو هم جوونا تشکیل میدن . حالا از حاشیه بگزریم و بریم سر اصل مطلب

توی این پست میخام به یک موضوع خیلی مهم اشاره کنم که اگه پارکور کارای عزیز بهش توجه نکنن پارکور ایران به یک انحراف بزرگ کشیده میشه

چند روز پیش وقتی که داشتم تمرین میکردم وسطای تمرین بود که چنتا جوون اومدن و ازم پرسیدن که چیکار داری میکنی ؟ منم گفتم ورزش دارم میکنم کفتن چه ورزشی اسمش چیه ؟ گفتم پارکور و طبق معمول میخاستم توضیح بدم که پارکور چیه و....که یکیشون گفت آهان پارکور... یه هفته پیش یه چند نفر بودن که داشتن پارکور کار میکردن . گفتم کی بودن؟ چیکار میکردن؟. گفت چند نفر بودن خیلی حرفه ای بودن . گفتم مگه چیکار میکردن؟ و چطور فهمیدین حرفه ای بودن شما که چیزی از پارکور نمیدونین! . گفت معلوم بود حرفه ای بودن یکیشون که از همه بهتر بود ده دور رو سرش چرخید ! اون یکی ها هم رو هوا پشتک مشتک میزدن .وقتی ازشون پرسیدیم چیکار دارین میکنین گفتن داریم پارکور کار میکنیم! حالا شما اگه بلدی یه چنتا بزن حال کنیم..!! .گفتم من دلقکم یا قیافم شبیه دلقکاست؟ پارکور که نمایش و... نیست . خلاصه شروع کردم پارکور رو بهشون توضیح دادم و تونستم متقاعدشون کنم که پارکورواقعی چیه

متاسفانه آفتی که الان به جون پارکور ایران افتاده مساله ی تحریف پارکور توسط پارکو کارای عزیز ایرانیه .آیا واقعا" پارکور "پشتک مشتک" زدن و نمایش در آوردنه؟ اگه به کلیپ های ایرانی توجه کنید و اونا رو با کلیپ های گروههای بزرگ مثل یاماکاسی و یا کلیپهای آقای دیوید بل و... مقایسه کنید یک تفاوت اساسی رو احساس میکنید. برادرای ایرانی 99% کارشون حرکات نمایشی و خارج از اصل و فلسفه ی پارکوره ولی کلیپهای گروهها ی بزرگ مثل یاماکاسی در حالی که استاد حرکات نمایشی هستند .99% حرکات اصلی و پیرو بنیاد و فلسفه ی پارکور هستش

شاید خیلی ها باشند که بگن که ما از همون حرکات خوشمون میاد .ولی این که ما خوشمون بیاد یا نیاد ملاک نیست ملاک اصلی درست رفتن راه پارکوره نه تحریف کردن آن

خلاصه ایران از همه چیز توی دنیا یه مخصوص ایرانیشو داره فوتبالش. سیاستش و... .حالا اینم پارکور مخصوص ایرانی

البته قبل از این اتفاق هم مسئله ی تحریف پارکور منو آزار میداد ولی این اتفاق منو مجبور کرد که این مطالب رو بنویسم

آماده ی پزیرش هرگونه سوال و انتقادی هستیم
با تشکر از دوست خوبم میثم
Wink

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
کاربرانی که برای این ارسال از wwwhqhousewww تشکر کرده اند topoli73
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

mylive
همکار مدیران تالار

8 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 10405
امتياز: 52771
تشکر کرده: 907
تشکر شده 248 بار در 186 پست

محل سكونت: نصف جهان

ارسالارسال شده در: شنبه، 9 مرداد ماه ، 1389 15:14:39    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ممنون دوست عزیز Wink

صدای قلب نیست,صدای پای توست, که شبها در سینه ام

می دوی,کافیست کمی خسته شوی, کافیست بایستی

بازگشت به بالا

greenmhm
همکار مدیران تالار

11 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 12527
امتياز: 64242
تشکر کرده: 136
تشکر شده 340 بار در 210 پست

محل سكونت: جهنم

ارسالارسال شده در: شنبه، 9 مرداد ماه ، 1389 16:38:03    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مرسی

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo

wwwhqhousewww
کاربر جدید
کاربر جدید

30 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 95
امتياز: 550
تشکر کرده: 28
تشکر شده 27 بار در 13 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 9 مرداد ماه ، 1389 16:43:25    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

khahesh mikonam
Wink

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

0111Music4.Com صفحه اول انجمن -> متفرقه

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت